Назвали топ-5 найнадійніших авто в Україні до 5 000$: не вибирайте серед “автомотлоху”

Виявляється, що в Україні можна знайти дуже гідні вживані машини в бюджеті 4 000 – 6 000 доларів. Але автомобільні експерти застерігають, що при покупці за такі гроші завжди є ризик купити “автохлам”. Але, вони також стверджують, що є моделі авто в цьому бюджеті, які ніколи не підводять, інформує “Апостроф”.

Топ-5 найнадійніших вживаних авто в Україні за ціною до 5 000 доларів.

1. Nissan Almera

Модель має довговічний двигун, міцну підвіску, стильний зовнішній вигляд та комфортний салон. Модель третього покоління можна знайти до 5 000.

2. Renault Logan

В бюджет до 5 000 доларів підпадає Renault Logan 2012-2014 років випуску. При тому, що оснащення машини пропонує мінімальний набір опцій, технічна начинка порадує власника. Двигун – надійний, підвіска міцна, а кузов довговічний, потрібно просто стежити, щоб на ньому не “оселилася” корозія.

3. Volkswagen Polo

З технічної точки зору Volkswagen Polo не викликає нарікань, але він має слабке місце – кузов, схильний до іржі, саме він вимагає постійної уваги і догляду. В іншому машина може похвалитися непоганим набором опцій і комфортним салоном.

4. Skoda Octavia

За ціну в 5 000 доларів можна знайти модель 2008-2009 років випуску. Вони мають надійну ходову частину, гідне оснащення та зручний салон.

5. Chevrolet Cruze

В бюджеті до 5 000 доларів можна шукати моделі 2008-2010 років випуску, які мають стандартний набір опцій і при цьому можуть похвалитися надійною “начинкою” та міцною підвіскою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти