У мережі показали рідкісні автомобілі ЗАЗ, схожі на іномарки

Періодично у мережі з’являються світлини незвичайних автомобілів українського виробництва, так і зараз була опублікована добірка моделей ЗАЗ, які були схожі на іномарки і які так і не потрапили в серійне виробництво.

Автомобільний завод ЗАЗ за багато років своєї роботи виготовив велику кількість автомобілів і прототипів, але, на превеликий жаль, велика кількість моделей, так і не потрапила у масове виробництво.

В першу чергу варто звернути увагу на модель ЗАЗ-1106, яку перший раз показали на виставці у 1988 році. Дана модель є концептом нової Таврії. Найцікавіше в цій моделі – це дизайн. Для тих років виглядала машина дуже незвичайно, деякі навіть зараз знаходять спільні риси з автомобілем Tesla.

Модель ЗАЗ-1103 «Ладога» – це концепт Славути, який показали перший раз у 1999 році. В цій моделі змінили лише зовнішній вигляд, а начинка залишилася від старої Славути.

Модель ЗАЗ Ланос вважається справжнім народним автомобілем. В той час це була найпопулярніша машина на українських дорогах, через свою доступну вартість і співвідношення якості і ціни. Але у 2007 році було ухвалено рішення оновити дану модель, так і з’явився ZAZ Lanos M. Як і у попередньої моделі в цій добірці, в моделі було змінено лише дизайн.

Моделі ЗАЗ Славута Нова та ЗАЗ Форза ФЛ також наробили шуму у свій час своїм зовнішнім виглядом, але далі прототипів діло не пішло.

Джерело hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти