Стало відомо, що найбільше злить автомобілістів

Автомобільні експерти склали добірку рекомендацій того, що не потрібно робити за кермом, щоб не злити інших автомобілістів, інформує “Твоя МАШИНА”

Непередбачуване водіння

Різкі повороти, несподівані маневри, а також їзда на високій швидкості не додадуть гарного настрою навколишнім автомобілістам. Особливо це помітно у відлигу, коли оголюються всі ями на асфальтовому покритті, які необхідно об’їжджати.

Зависання на «хвості» машини

Водій бачить, як хтось «приклеївся» до бампера його машини і їде так упродовж тривалого часу, не дотримуючись дистанції. Це дратує навіть автомобілістів із міцними нервами.

Проїзд калюж на високій швидкості

Пішоходи та сусіди по потоку навряд чи будуть задоволені в такій ситуації, оскільки на них чекає прання (а то й хімчистка), а також миття машини.

Пасажир сідає в автомобіль, не обтрушуючи ноги

А якщо пасажир для швидкості посадки торкнеться брудними ногами ще порігу машини, може багато цікавого почути на свою адресу від власника автомобіля.

Підняття двірників біля автомобіля сусіда

Роблять це часом із добрих спонукань: щоб на склоочисниках машини не замерзла вода і не налип сніг. А те, що двірники автомобіля потім гірше очищатимуть скло авто через ослаблення пружин, «доброділу» невтямки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти