Водіям розповіли, як можна усунути вм’ятини на кузові автомобіля

Кузов автомобіля може зазнати пошкоджень не тільки під час дорожньо-транспортної пригоди, але і від інших на перший погляд невинних речей. Сусід по паркуванню не втримав свої дверцята, або металевий кошик з супермаркета і ось на вашому авто, з’явилася вм’ятина. Також вона може з’явитися через падіння гілок з дерева, сильного граду, божевільного птаха, який вирішив клюнути дах або капот машини, або ж приземлення футбольного м’яча, яким загралися сусідські діти.

В виданні “Апостроф” розповіли, як прибрати вм’ятини на автомобілі без дорогого заїзду на СТО.

Вантуз

Здавалося б як допоможе інструмент, який використовують сантехніки? Легко! З його допомогою можна прибрати незначну вм’ятину.

Потрібно встановити гумовий клапан на вм’ятину, а потім з силою смикнути вантуз назад. Скоріше за все, доведеться повторити цей нехитрий рух кілька разів, однак рано чи пізно поверхня вирівняється.

Магніт

Не дуже глибоку вм’ятину можна спробувати прибрати за допомогою потужного магніту. Варто пам’ятати, що між магнітом та кузовом автомобіля має бути товста тканина, щоб не залишити випадково подряпин.

Під час цієї “процедури” діяти слід акуратно: магніт потрібно поступово перетягувати до центральної частини вм’ятини.

Температура

Спершу місце з вм’ятиною треба нагріти за допомогою фена, при цьому відстань до фарби має бути хоча б 15 сантиметрів. Після прогріву ділянку потрібно накрити фольгою та швидко прикласти туди шматок льоду. Коли буде чутно специфічний звук, який важко з чимось сплутати, це означатиме, що “операція” пройшла успішно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти