Назвали найнадійніші двигуни, які ніколи не підведуть

Всі завжди прагнуть придбати автомобіль з надійним двигуном, адже це “серце” залізного коня. Тому автомобільні експерти назвали кросовери з найнадійнішим двигуном. Варто зазначити, що це не один двигун, а ціла гама, яка встановлюється на комфортні та добре оснащені автомобілі.

Зокрема експерт вказує на крос-універсал Volvo V40 Cross Country 2016-2019 років випуску, який обладнаний чотирициліндровим агрегатом B4154T4 об’ємом 1,5 літра з віддачею 152 к.с.

Слабке місце двигуна – сальники колінвалу. Допускати масляне голодування категорично не рекомендується – необхідно завжди стежити за рівнем всіх рідин і своєчасно міняти ремінь ГРМ, тому що у разі обриву поршні зустрічаються з клапанами.

Лінійка моторів Drive-E, до якої входить цей ДВЗ, включає і дволітрову силову установку – B4204Т. Вона зустрічається і на кросоверах Volvo XC60 та ХС90. Цей двигун також надійний, як і 1,5-літровий агрегат.

На вторинному ринку представлено чимало Volvo із цими установками. Є екземпляри із пробігами далеко за 200 000 кілометрів. Але побоюватися їх покупки не варто: випадків передчасної смерті двигунів Drive-E не помічено. Але експерт все ж таки рекомендує провести діагностику перед придбанням.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти