Назвали 5 машин, які іржавіють весною швидше за інших

Деякі автомобілі іржавіють дуже швидко, а деякі опираються деякий час. Кожному покупцеві машини важливо знати, чи добре та чи інша модель захищена від корозії. Автомобільні експерти назвали п’ятірку автомобілів, що гниють дуже швидко.

Відкриває список Renault Logan першого покоління його лакофарбове покриття дуже тонке. Від цього в сколах вже за кілька зим з’являються «рижики». Цікаво й те, що за корозійною стійкістю седан виявився слабшим від соплатформенного хетчбека Sandero. Багато неприємностей із кузовом своїм власникам завдадуть деякі китайські моделі. Наприклад, до останніх можна віднести кросовер Lifan X60, у якого дуже тонкий метал та скромний лакофарбовий шар. Через це автомобіль перетворюється на решето вже через 2-3 роки експлуатації.

Досить проблем із кузовом буває і у Nissan Teana серії J32. Цю модель випускали з 2008 до 2013 року. Дивно, але «болячки» японського седана схожі на ті, що й у дешевшого «китайця», згаданого вище. Від дорожнього піскоструму страждають капот, низ дверей, днище та різні хромовані деталі. А на порогах, крилах та кришці багажника досить швидко з’являються глибокі осередки корозії.

Не краще справи і з Hyundai Sonata EF, у якого місця появи рудих плям класичні – рамка лобового скла, крила, пороги, нижні частини дверей і кришка багажника. Крім того, часто зустрічаються і більш серйозні проблеми у вигляді лонжеронів і швів моторного щита. Замикає список кросовер Nissan Pathfinder, третє покоління якого не виявляє чудес у стійкості до корозії. Наприклад, тут активно гниють панелі підлоги та пороги, покриваються «рижиками» зварні шви і навіть передні стійки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти