Регулярне ТО та багато чого іншого: що допоможе заощадити на обслуговуванні автомобіля навесні

Після зимової експлуатації машини потребують проведення деяких процедур, які допоможуть водіям впевнено почуватися на дорозі навесні.

Про те, як заощадити на обслуговуванні машини навесні розповіли в виданні “Апостроф”.

В першу чергу рекомендують перевірити рівень мастила та замінити його, якщо це необхідно. Таким чином можна продовжити життя двигуна та зменшити витрату палива. Крум того потрібно очистити фільтр повітря, після заміни покращиться не тільки якість повітря, що надходить у двигун, а й економитиметься пальне.

Також водіям рекомендують регулярно перевіряти гальма та змінювати колодки, якщо вони вийшли зтерлися. Це стосується і гальмівних дисків з барабанами, а також шин і тиску в них. Варто зазначити, що правильно накачані шини також допомагають скоротити витрату пального.

Після зими потрібно перевірити акумулятор і замінити його, якщо він вийшов з ладу, а також перевірити систему охолодження та замінити антифриз. Також необхідно звернути увагу на свічки запалювання та замінити їх, якщо вони вийшли з ладу. Це допоможе забезпечити правильне запалювання та економію пального.

В цілому, регулярне обслуговування транспортного засобу допомагає уникнути серйозних проблем та знизити витрати на його експлуатацію.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти