П’ять негласних правил дорожнього руху: має знати вожен водій

Інструктори з водіння нагадують водіям про п’ять негласних правил дорожнього руху. Їх варто знати і водіям початківцям і навіть досвіченим водіям. Адже ці прості правила можуть вберегти від небезпечної ситуації на дорозі.

1. Якщо Ви тягнетесь в заторі і бачите виїзд з двору, зупиніться так, щоб дати можливість пропустити автомобілі, що виїжджають з двору.

2. Не треба сигналити, якщо інший водій робить помилки на дорозі. Дана поведінка може лише погіршити ситуацію і спровокувати конфлікт.

3. Якщо Ви зупинилися на світлофорі зі стрілкою, а за Вами хтось хоче повернути праворуч, якщо можливо дайте йому трохи простору. Це може зменшити затор на перехресті.

4. Не треба виїжджати на перехрестя, якщо за ним утворився затор, навіть якщо світлофор показує зелений сигнал. Це може призвести до небезпеки на дорозі.

5. Якщо Ви побачили, що пішоходи збираються переходити дорогу, зменшіть швидкість свого автомобіля заздалегідь. Гальмування прямо перед пішоходом може налякати його і призвести до нещасного випадку.

Джерело Автошкола "Магістраль"
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти