Назвали найбюджетніші та найбезпечніші способи миття автомобіля

Існує кілька поширених варіантів миття автомобіля. Який із них рекомендується використовувати найчастіше без шкоди для гаманця, розповів автомобільний експерт.

Експерт пояснив, які бувають автомобільні мийки, а також чим вони відрізняються одна від одної. За його словами, серед різних типів найкраще обрати експрес-мийку. Це найбезпечніший, найшвидший і найбюджетніший спосіб привести вигляд автомобіля в порядок.

Звичайно, при експрес-мийці можуть використовуватися реагенти, проте більшість хімії змивається. Але добре почистити автомобіль у такий спосіб не вийде — і тоді водії віддають перевагу звичайному методу з мийником

Після кількох таких мийок поверхню авто необхідно полірувати, а з кожним поліруванням зменшується товщина фарби, пояснив експерт. Тому зловживати використанням автохімії для миття не можна.

Крім того, якщо влітку мити автомобіль потрібно в міру забруднення, то в зимовий час підключається ще одна причина і пов’язана з використанням реагентів на дорогах.

Він наголосив, що не потрібно надто часто користуватися хімчисткою салону, якщо водій експлуатує машину акуратно, просто як засіб пересування у місті. В цьому випадку досить просто пропилососити і зробити вологе прибирання всередині. А от якщо машина використовується для перевезень, періодичного хімічного чищення не уникнути.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти