Назвали топ-4 найнадійніших кросоверів, які не розчаровують своїх власників

Автомобільні експерти ґрунтуючись на рейтингу надійності агентства J.D Power, склало список найнадійніших кросоверів, які не розчаровують своїх власників.

Honda CR-V

Нещодавня зміна покоління змінила екстер’єр авто.

Але в технічному плані все залишилося, як і раніше, – CR-V зберіг свою головну якість, за яку він був популярний – безпроблемність. J.D. Power оцінив його загальну якість та надійність цієї моделі у цілих 90 балів.

Kia Sportage

Стильний сімейний кросовер корейської бренду Kia завоював популярність завдяки своїй невисокій вартості порівняно з конкурентами, а також визначній надійності. Згідно з оцінкою JD Power, ця модель отримала 88 балів зі 100 можливих за якість та безпроблемність, що дозволяє їй впевнено входити до списку найміцніших кросоверів у світі.

Hyundai Palisade

Всешляховик Hyundai дебютував у 2020 році, але вже став одним із найпопулярніших у світі, у тому числі і за свою надійність. Агентство JD Power у недавньому своєму дослідженні дало йому оцінку якості та безпроблемності у 84 бали зі 100 можливих.

Mazda CX-5

Ще й один із найприємніших в управлінні масових кросоверів. Модель CX-5 випускається вже більше 10 років і за цей час від власників цього SUV про технічний бік автомобіля були лише позитивні відгуки.

Це підтверджують і аналітики JD. Power, які оцінили якість та надійність у 83 бали зі 100.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти