П’ять дешевих автомобілів з пробігом, які вимагають мінімальних вкладень після покупки

При виборі вживаного автомобіля все більше водіїв починають відштовхуватися не від силових агрегатів, комплектацій, дизайну або інших параметрів, які були на чолі списку раніше, а від подальшого обслуговування транспортного засобу. Адже якщо машина сипатиметься, то ремонт вимагатиме серйозних вкладень. Автомобільні експерти назвали бюджетні та надійні іномарки.

Щоб автомобіль менше ламався, він має бути, перш за все, простим за конструкцією, зазначають експерти. До таких моделей, зокрема, можна віднести Hyundai Accent. «Кореєць» має цілком надійні агрегати, а якщо щось і станеться, то на ринку дуже багато запчастин як оригінальних, так і дешевших замінників. Другий автомобіль з добірки – це Kia Rio – брат-близнюк «Акцента». І цей «кореєць» привабливий тим самим.

Ще один бестселер авторинку – це Renault Logan першого покоління. Цей автомобіль дуже надійний: в ходовій ламатися нема чому, а 1,6-літровий двигун (неважливо який: 8- або 16-клапанний) спокійно ходить по 300 тис. км і більше. Головне — не вибирати екземпляр із автоматичною трансмісією. Автомат тут часто засмучує поломками, а ремонт досить дорогий.

Ford Focus другого покоління також потрапив до збірки. На вторинному ринку можна зустріти достатньо екземплярів з будь-яким типом кузова та різними агрегатами. Найкращий вибір, на думку експертів, – це 100-сильний 1,6-літровий двигун. «Ходівка» теж проблем не завдасть. А якщо буде потрібно ремонт, то він не вимагатиме багато грошей. Звання надійного бюджетника отримав і Volkswagen Polo у кузові седан. Критичних слабких місць просто нема.

Підсумовуючи, експерти додали, що всі ці моделі мають продуманий підкапотний простір, а таке рішення гарантує легкий доступ до вузлів та агрегатів. Це спрощує процес обслуговування, а отже, і робить його дешевшим.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти