Назвали топ-5 компактних кросоверів, які не розорять на ремонті

Британська страхова компанія MotorEasy визначила найбезвідмовніші компактні кросовери.

Складений рейтинг базується на опитуванні власників таких автомобілів. Їх попросили розповісти, з якими технічними труднощами вони зіткнулися за останні 2 роки експлуатації.

Mitsubishi Eclipse Cross 2017-2022 року випуску: за даними аналітиків MotorEasy, за останні 24 місяці жоден власник цього кросовера не скаржився на проблеми. Рейтинг надійності цієї моделі складає 100%.

BMW X1 2015-2022 року випуску: бензиновий варіант X1 посів друге місце в даному рейтингу. Серйозних поломок модель не мала, але деякі власники повідомляли про проблеми з АКБ, кузовом і обробкою салону, а також окремими електричними системами, не пов’язаними з мотором. Рейтинг надійності автомобіля складає 98,4%. У той же час, з погляду безпроблемного використання, дизельні версії BMW X1 виявилися в рази гіршими. У цьому випадку підсумкова частка безпроблемних дизельних кросоверів становила лише 89,2%.

BMW X2 2018-2022 року випуску: спортивний близнюк X1 отримав рейтинг надійності 98% від страхової компанії MotorEasy і потрапив до переліку найнадійніших машин у своєму сегменті. За даними, зібраними у власників моделі, за останні 24 місяці у цього кросовера було виявлено лише одну технічну несправність, пов’язану з вихлопною системою.

Hyundai Tucson 2016-2022 року випуску: цей корейський кросовер у рейтингу має показник надійності, що дорівнює 96,6%, хоча і з великим переліком поломок за останні 24 місяці. В даному випадку найбільш поширені поломки були відзначені в електриці та вихлопній системі двигуна.

Kia Sportage 2016-2022 року випуску: ще один корейський автомобіль у рейтингу. Загальний рейтинг надійності даної моделі складає 96,6%, при цьому головними несправностями, з якими зіткнулися власники за останні 2 роки, є поломки системи гальма, двигуна, трансмісії та електрики. При цьому відсоток несправностей у всіх областях дуже малий.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти