Водіям розповіли, як відкрити двері автомобіля без ключа

Найчастіше з автомобілістами трапляються різні неприємні ситуації. Втрата ключів від машини одна з них. Як відкрити транспортний засіб без ключів, а також до яких служб слід звернутися, розповів автомобільний експерт.

У крайньому випадку, наприклад, якщо подібна ситуація трапилася в лісі або в глухому селі, можна розбити одне з бічних вікон автомобіля, бажано найменше, розповів експерт. Пізніше автомобілісту доведеться встановлювати нове скло, а ціна, зазвичай, залежить від розміру. Ногою або рукою автомобільне скло не вдасться розбити. Краще озброїтися молотком або бодай каменем і слід бити по краю скла.

Якщо доступу до другого запасного ключа у автомобіліста немає, то можна скористатися послугами експертів техдопомоги. У всіх великих містах є компанії, які спеціалізуються на відкритті будь-яких замків, у тому числі і на машинах.

Або в цьому можуть допомогти фахівці рятувальних служб: телефонувати необхідно за телефоном 112. Обов’язково слід докладно описати ваш випадок, щоб на допомогу були направлені необхідні експерти.

Якщо ключ втрачено, його можуть виготовити заново або використовувати арсенал різних електронних чи механічних «відмичок». Потрібно пам’ятати, що за виклик таких служб водієві доведеться пред’явити документи на машину та свій паспорт. Добре, якщо у автомобіліста є фото документів у смартфоні.

Ще один варіант – на випадок, коли неприємна ситуація сталася на трасі, а другий комплект ключів лежить удома. Тоді можна викликати евакуатор. Іноді ціна за евакуатор може бути порівнянна з послугами «розкривачів».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти