Навіщо водіям презервативи в аптечці: топ-10 ситуацій, у яких вони можуть стати в нагоді

Комплектації автомобільних аптечок зустрічаються різні і в деяких можна побачити презервативи, які стають у нагоді не тільки за прямим призначенням, а й в щонайменше десяти випадках, які можуть трапитися з водієм.

Саме про ці топ-10 способів використання презерватива водієм розповіли в виданні “Апостроф”.

Фляга для води

Презерватив можна використати в якості фляги для води. У презервативі можна зберігати до 2-х літрів води, якщо робити це обережно, помістивши його у шкарпетку. Перед цим треба вимити всю змазку з презерватива, налити води та зав’язати.

Медична допомога

Також можна використати презерватив в медичних цілях. Так як це одна з найкращих альтернатив медичного джгута, який триматиме близько 6 годин без некрозу тканин, навіть якщо не послаблювати його. Також при глибоких порізах латекс дуже добре захищає від бактерій та вірусів, які можуть потрапити на рану, перетягнувши їм поріз.

Водонепроникний мішок

Можна використати презерватив як захист предметів від вологи, наприклад, сховати сірники або документи. Також він може захистити ліхтарик, якщо той не любить воду або водій знаходиться у місцях скупчення горючих газів, де одна іскра у ліхтарику може випадково призвести до вибуху.

Лінза

Іноді для того, щоб розпалити багаття використовують лінзу. Для того, щоб презерватив став виконувати іункції лінзи, достатньо налити туди води, зав’язати та тримати таким чином, щоб промінь падав на підготовлений заздалегідь трут.

Трут для багаття

До речі, в якості трута презервативи теж чудово працюють. Латекс добре горить, тому достатньо кинути його між тонкими сухими гілками та підпалити.

Рятувальний жилет

Щоб створити рятувальний жилет за допомогою презерватива, потрібно зняти штани, зв’язати штанини вузлом, надути два презервативи та теж зв’язати їх. Далі треба засунути у штанини ці кульки та надягнути штани на шию так, щоб вузол з них був угорі.

Вологозахисні шкарпетки

Бувають випадки, коли потрібно ізолювати ноги від вологи, в цьому випадку також можуть допомогти презервативи. Їх треба надягнути поверх шкарпеток. Ці дії допоможуть зберегти ноги сухими, навіть якщо взуття сильно намокне.

Поплавець

Також можна використати презерватив на рибалці, якщо водій забув поплавець, то достатньо надути презерватив або надути його пухом рогоза. Він повністю замінить поплавець.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти