Помилки водіїв, через які псується лак на кузові авто: не всі про це знають

Для автомобіля лакофарбове покриття – це як шкіра, і всі проблеми з кузовом починаються саме з будь-якого, навіть незначного, пошкодження цього верхнього шару.

В виданні “Апостроф” розповіли, які головні помилки допускають власники автомобілів, що можуть призвести до того, що лак на авто облізе раніше часу.

Перше, що треба взяти до уваги — це мийка автомобіля. Мити машину необхідно без перепаду температури. Під час миття та сушки треба знаходитись не тільки в теплому боксі, а й подавати на кузов воду, не допускаючи різких перепадів.

Також, експерти попереджають про те, що сушка кузова автомобіля може спровокувати появу дефектів. Спершу на машині може з’явитися павутинка, яка стане початком великих проблем. Потім лакофарбове покриття автомобіля починає руйнуватися під час експлуатації та інших факторів. Тому сушити кузов автомобіля потрібно виключно із застосуванням якісних матеріалів.

Крім того, відшарування лаку може спричинити неякісний ремонт. Довіряйте тільки професіоналам своєї справи, з якими ви давно знайомі, або кого вам рекомендували знайомі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти