Назвали надійний кросовер з майже вічним двигуном

Автомобільні експерти назвали надійний та довговічний вживаний кросовер, на який варто звернути увагу на вторинному ринку.

Це японський кросовер Mazda CX-5. За десятиліття з початку виробництва цієї моделі бестселер бренду Mazda зарекомендував себе як дуже надійний автомобіль.

Найкращу репутацію в агрегатній лінійці моделі CX-5 має 2,0-літровий атмосферний бензиновий двигун PE-VPS, що входить до сімейства SkyActiv. Цей мотор на момент появи не лише прославився своєю сучасною конструкцією, а й відзначився надзвичайною надійністю.

Багато власників таких кросоверів CX-5 встигли наїздити на своїх машинах без проблем більше 400 тис. км і продовжують експлуатувати автомобіль, не переживаючи, що скоро мотору прийде кінець.

Головні плюси 2,0-літрового “маздовського” двигуна – це економічність, реалізована установкою безпосереднього упорскування з 6-струменевими форсунками, а також вміння “перетравлювати” бензин А-95.

Зрозуміло, пройти пробіги понад 400 тис. км здатні лише ті мотори Mazda, за якими стежать їхні власники. Обов’язковою умовою для того, щоб не зіткнутися з поломками, буде періодичне технічне обслуговування, включаючи регулярну заміну олії з інтервалами не більше ніж 10 тис. км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти