Як українці готують свої машини до літа: топ-5 найнеобхідніших речей

Як тільки в країну прийшла весна, водії почали готувати свої машини до літніх поїздок. Не дивлячись на те, що літній сезон більш сприятлива пора для водіння, автовласники все ж таки стикаються з необхідністю провести низку регламентних робіт. Правильно обслужена машина ще на момент міжсезоння, здатна подарувати власнику незабутні відчуття від літа.

Обслуговування машини влітку нерозривно пов’язане з покупкою низки нових запчастин, тому в OLX вирішили дізнатися, які групи товарів є найпопулярнішими серед українських автовласників, щоб визначити, як українці готують своїх “залізних коней” до літнього сезону.

Фахівці згрупували всі запити українців за категоріями, то вийде наступний список систем та вузлів, яким українці приділяють увагу перед літом:

– колеса та шини (українці шукають насамперед шини чи колеса у зборі);

– гальмівна система (при зміні коліс більшість водіїв вирішується на ремонт чи профілактику гальмівної системи);

– ходова (після зимових доріг не найкращої якості українські водії також проводять профілактику ходової);

– фільтра;

– склоочисники.

Також є більш специфічні системи, які українці вирішують відремонтувати в машинах з приходом тепла. До них відноситься, наприклад, система кондиціювання повітря, в якій іноді змінюють конденсатори, блоки керування та вентилятори. Також популярністю у водіїв перед літнім сезоном користуються накидки на авто та обладнання для тонування.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти