Назвали найдовговічніші кросовери та позашляховики

Японський Toyota Land Cruiser – найнадійніший позашляховик у світі. Саме він найчастіше без жодних проблем проїжджає понад 400 000 кілометрів. Про це свідчить нове дослідження порталу iSeeCars.com.

Фахівці iSeeCars.com проаналізували понад 260 млн авто, проданих за період з 2012 по 2022 рік, та визначили серед них 14 кросоверів та позашляховиків, які з високою ймовірністю зможуть проїхати до великих пробігів.

Наприклад, у лідера списку – Toyota Land Cruiser – ймовірність проїхати 400 000 кілометрів складає 47,9%, що у 3,2 рази більше порівняно із середньостатистичним SUV. Другий рядок рейтингу дістався Toyota Sequoia, яка може подолати цей рубіж із ймовірністю 41,7%. Трійку лідерів закриває Honda Pilot, яка має цей показник 42,7%. Також у ТОП потрапили моделі інших виробників, серед яких Acura, Subaru, Ford та GMC.

Далі місця розподілилися наступним чином (у порядку зменшення від більшого до меншого): Acura MDX, Honda Element, Honda CR-V, Subaru Outback, GMC Yukon XL, Ford Expedition, Toyota RAV4, Toyota Highlander, Nissan Xterra, Chevrolet TrailBlazer.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти