Назвали надійний бюджетний японський кросовер з пробігом, на який варто звернути увагу

У модельній лінійці компанії Suzuki є цікаві автомобілі, які поєднують у собі відразу дві важливі якості: доступність, а також надійність.

Йдеться в цьому випадку йде про компактний кросовер Suzuki SX4 першої генерації.

Головний список претензій до Suzuki SX4 першого покоління з боку власників зводився до не дуже якісних матеріалів обробки. При цьому технічній стороні такого автомобіля можна було лише позаздрити.

Так, наприклад, підвіска SX4 може похвалитися якісними амортизаторами, які можуть виходжувати понад 200 тис. км. <ільшість пропозицій SX4 на «вторинці» комплектується 1,6-літровим бензиновим силовим агрегатом з індексом M16A, що розвиває 107 к.с. Відвертих «болячок» цього двигуна при відносно невисоких пробігах немає. Втім, ближче до 300 тис. км пробігу варто подумати про профілактичний ремонт, який зможе усунути течі олії із сальників та прокладок. Що стосується трансмісій SX4, то вони також зарекомендували себе дуже надійними. Так, 5-швидкісна механічна коробка передач міцна, як, власне, і 4-ступінчастий "автомат" компанії Aisin (AW80-40LS), але останній дуже не любить різкі старти, пробуксування та буксирування інших автомобілів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти