Дешево і дуже ефективно: як кмітливі водії використовують оцет в автомобілі

Незалежно від того, наскільки блискучим є кузов автомобіля, брудні колеса можуть суттєво псувати його зовнішній вигляд. Те саме стосується й деталей з хрому, які можуть виглядати непомітними на перший погляд. Досвідчений водій завжди має кілька пляшок звичайного оцту в запасі. Цей доступний засіб може мати неймовірний ефект.

Наприклад, якщо вихлопні патрубки почорніли від бруду і кіптяви, не допоможе жоден тиск – потрібен спеціальний засіб, який відновить хром і прибере забруднення. На автосервісі можуть запропонувати знімати, полірувати та відновлювати, але, насправді, все набагато простіше. Звичайний оцет, який можна придбати в будь-якому продуктовому магазині, впорається з цією проблемою.

Отже, беремо невеликий шматочок тканини і відрізаємо його. Потім відкриваємо пляшку оцту. Пропускаємо тканину через оцет і накладаємо її на колись блискучу хромовану деталь. Залишаємо на кілька хвилин, після чого знімаємо і протираємо деталь. І, диво, вона знову відбиває світло і блищить, на заздрість усім недоброзичливцям.

Такий самий ефект можна досягти, обробивши колісні диски. Після того, як їх помиєте і протерете, накладіть компрес з тканини, змоченої оцтом. Цей метод не поступається дорогим очисникам за ефективністю.

Перед початком процедури не забудьте надіти гумові рукавички.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти