Які авто можна купити в Німеччині за тисячу євро і скільки коштує розмитнення

У Німеччині є можливість придбати автомобіль за ціною близько тисячі євро, який в Україні коштуватиме п’ять-шість тисяч євро. Проте, для українця, який бажає придбати авто в країні ЄС та використовувати його в Україні, потрібно буде додатково заплатити кілька тисяч євро за розмитнення.

Видання “Автоцентр” склало перелік автомобілів, які можна придбати за тисячу євро в Німеччині. А OBOZREVATEL розрахував вартість розмитнення таких авто.

Один із варіантів – це Ford Focus 2000-2002 років випуску. В Німеччині цей автомобіль коштує приблизно тисячу євро. Однак, якщо ви плануєте придбати його в Україні, то вам доведеться заплатити від 3000 до 5000 євро. Незручність полягає у тому, що за розмитнення автомобіля при його ввезенні до України потрібно буде сплатити близько 1940 євро. Отже, загальна вартість авто складатиме 2940 євро, до якої слід додати витрати на поїздку з Німеччини до України.

Один із автомобілів, який можна розглянути, це Opel Astra 2000-2002 років випуску. В середньому в Німеччині ця машина коштує приблизно 900 євро, хоча можна знайти й дешевші варіанти. Проте, в Україні придбання цього авто обійдеться близько 5000 євро. Незручність полягає в тому, що для розмитнення потрібно буде сплатити 1548 євро. Отже, після всіх витрат автомобіль з Німеччини обійдеться в 2448 євро, до яких слід додати вартість доставки. В будь-якому разі, це все одно менше, ніж ціна на внутрішньому ринку України.

Ще один автомобіль – Mercedes-Benz W210. В Німеччині цей автомобіль продається за 1100 євро, але можна знайти й дешевші пропозиції (наприклад, за 800 євро). Українцям, які бажають придбати цей автомобіль в своїй країні, доведеться заплатити до 6000 євро. Щодо розмитнення, для імпорту авто з Німеччини доведеться внести 2150 євро.

BMW 5 E39 – ще один варіант. В Німеччині ця машина коштує такі ж 1000 євро, але якщо автомобіль у поганому стані, то його можна придбати за 600 євро. Українцям на внутрішньому ринку пропонують цей автомобіль за 6000-7000 євро. За розмитнення доведеться заплатити 2152 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти