Назвали топ-3 дуже надійних та безпечних бюджетних кросоверів

Експерти аналітичного агентства “KBB” зібрали список найкращих кросоверів, враховуючи критерії надійності та безпеки, які можна придбати за бюджетом до 15 тисяч доларів, повідомляє “Твоя МАШИНА”.

Honda CR-V (2014)

Цей компактний кросовер, який був одним з перших на ринку, має привабливий зовнішній вигляд і просторий, комфортний салон. Мотори та трансмісії цієї моделі славляться своєю довговічністю і помірним паливним споживанням. Крім того, CR-V є дуже безпечним автомобілем. У 2014 році йому була присуджена нагорода “Top Safety Pick”, а Національне управління безпеки дорожнього руху (NHTSA) оцінило його в 4 з 5 зірок.

Mazda CX-5 (2014)

Цей автомобіль від японського виробника є бестселером, який задовольняє всі вимоги до чудового компактного позашляховика за відносно невеликі кошти. CX-5 має відмінну керованість, комфортний інтер’єр і великий багажник. Щодо надійності, то вона також на високому рівні. Атмосферні двигуни, механічна трансмісія і класична автоматична коробка передач забезпечують тривалий термін служби. З питання безпеки, у 2014 році модель CX-5 отримала нагороду “Top Safety Pick Plus”, а в краш-тестах NHTSA отримала 4 з 5 зірок.

Toyota RAV-4 (2009)

Незважаючи на те, що цей кросовер від Toyota вже трохи застарілий порівняно з конкурентами, він все ще може змагатися з ними за своїми якостями, такими як надійність двигунів, трансмісій і підвіски, а також рівнем безпеки. Деякі версії RAV-4 оснащені системою контролю тяги та стійкості, а також добре себе показують у краш-тестах. У 2009 році цей автомобіль був нагороджений престижною нагородою IIHS Top Safety Pick.

Цей список надає варіанти доступних і надійних кросоверів, які можуть бути привабливими для тих, хто шукає автомобіль в цій ціновій категорії.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти