Водіям на замітку: які інструменти обов’язково мають бути в автомобілі

В дорозі може трапись все що завгодно, тому автомобільні експерти радять завжди мати в автомобілі набір обов’язкових інструментів, повідомляє “Твоя МАШИНА”.

Основні інструменти, які рекомендується мати в автомобілі для основних ремонтів та невеликих аварій, включають:

Комплект для заміни колеса: Це включає запасне колесо, гайковий ключ (колесний ключ) або кришку-гайку, яка використовується для відкручування гайок колеса, а також домкрат для підняття автомобіля. Цей набір необхідний для заміни проколотої або пошкодженої шини.

Набір інструментів: Включає в себе різні гайкові ключі, головки, гвинтики, шліфувальні матеріали, ніж, плоскогубці, викрутки тощо. Цей набір інструментів може бути корисним для проведення невеликих ремонтних робіт або випадкових ситуацій.

Запаска для аварійного запуску: Запаска для аварійного запуску або кабелі для запуску допоможуть запустити автомобіль, якщо акумулятор розряджений. Вони особливо корисні в разі відсутності інших транспортних засобів чи механічної допомоги.

Аптечка першої допомоги: Завжди має бути в автомобілі комплект першої допомоги, який включає пов’язки, антисептик, газові пов’язки, медичний скотч тощо. Це дозволить надати першу допомогу в разі невеликих травм або незначних аварій.

Фонарик: Рухатися вночі або в умовах обмеженої видимості може бути складно. Тому важливо мати фонарик або ліхтар, який допоможе освітити темні ділянки автомобіля або дороги при потребі.

Ці інструменти є необхідними для забезпечення базових ремонтних робіт і безпеки під час дорожніх подорожей. Важливо також мати на увазі, що ремонтні роботи, які вимагають спеціальних знань або сервісного обладнання, повинні бути проведені в професійному сервісному центрі.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти