Назвали топ-4 автомобілі, які можна купити в Україні за 180 тисяч гривень

За даними аналітиків, українці в квітні 2023 року розмістили в Інтернеті 218,4 тисячі оголошень про продаж легкових автомобілів. Це на 15% менше, ніж у березні. Середня ціна проданих автомобілів становить 5 600 доларів.

Сайт Avtosota.com пропонує підбірку автомобілів з пробігом, які можна придбати за 5 тисяч доларів.

Renault Kangoo 2011
$4 900

Продавець зазначає, що автомобіль у хорошому робочому стані. Регулярно проходив технічне обслуговування кожні 10 тисяч кілометрів. Використовувалось масло Xenum, паливо придбавалося на нормальних АЗС. Двигун не мав жодних проблем на своєму пробізі. Була заміна прокладки двигуна і повна реставрація турбіни. Гальмівні диски і колодки були замінені, а також замінене зчеплення. Щодо кузова є деякі сліди експлуатації. Пробіг автомобіля становить 431 тисячу кілометрів, двигун об’ємом 1,5 літра, працює на дизельному паливі.

Skoda Fabia 2011
$4 550

Оголошення говорить про те, що автомобіль знаходиться у нормальному технічному стані, завжди готове до їзди. Реальне споживання газу становить 8 літрів на 100 кілометрів. Кондиціонер працює, є незначні пошкодження кузова, які не впливають на їзду. Пробіг автомобіля становить 228 тисяч кілометрів, двигун об’ємом 1,4 літра, працює на газу та бензині.

Ford Focus 2006
$5 000

Автомобіль Ford Focus знаходиться в оригінальному лакофарбовому покритті і має пробіг 236 тисяч кілометрів. Є всі підтвердження, пройдено німецьку технічну перевірку, каталізатор на місці. Автомобіль повністю обслужений і має максимальну комплектацію. Підвіска, двигун, коробка передач, кузов – у відмінному стані. Автомобіль добре доглянутий, має надійний 1,6-літровий бензиновий двигун МПІ.

Chevrolet Aveo 2007
$3 200

Автомобіль 2007 року випуску має базову комплектацію. Встановлена якісна газова установка, зареєстрована у технічному паспорті. Технічно автомобіль знаходиться в хорошому стані. Пробіг автомобіля становить 204 тисячі кілометрів, двигун об’ємом 1,5 літра, працює на газу та бензині.

Hyundai Getz 2007
$5 000

Автомобіль продається другим власником і був обслуговуваний на фірмових СТО. Є сервісна книга. Це відмінний невеликий автомобіль для міської їзди. Встановлено 4-те покоління ГБО з німецькими форсунками. Можна встановити багажну коробку на даху на рейках. В подарунок надається комплект зимової гуми R14.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти