Назвали найненадійніші кросовери віком до 10 років

Було проведено експертне опитування з десятками тисяч власників вживаних кросоверів для отримання їхнього досвіду щодо експлуатації автомобілів. У результаті було виявлено п’ять моделей, які найчастіше зазнають поломок. Цей рейтинг ненадійних автомобілів був опублікований на веб-сайті What Car?

За спільними зусиллями експертів і страхової компанії MotorEasy, було опитано значну кількість власників кросоверів. Власники поділилися своїми досвідами щодо поломок, з якими вони зіткнулися під час експлуатації своїх автомобілів, а також складністю їх ремонту.

У рейтингу враховувалися поломки, які сталися протягом останніх 24 місяців використання автомобілів. За допомогою цих даних кожна модель отримала свій рейтинг надійності.

Ось п’ять найненадійніших кросоверів віком до 10 років:

5. BMW X1

Рейтинг надійності: 68,6%

Роки випуску: 2009-2015

Перше покоління BMW X1 виявилося менш надійним порівняно зі своїми наступниками. У 29% власників відбувалися поломки, пов’язані з двигуном та підвіскою.

4. Nissan Qashqai (дизель)

Рейтинг надійності: 68,3%

Роки випуску: 2007-2013

Рекомендації експертів полягають у тому, щоб уникати покупки Nissan Qashqai з дизельним двигуном, оскільки майже половина таких автомобілів зазнала поломок.

3. Dacia Duster

Рейтинг надійності: 68,2%

Роки випуску: 2013-2018

Dacia Duster є популярним автомобілем в Європі завдяки своїй доступній ціні. Проте надійність цієї моделі викликає сумніви.

2. Nissan Qashqai (бензин)

Рейтинг надійності: 64,4%

Роки випуску: 2014-2021

Бензинова версія Nissan Qashqai часто зазнає поломок. Близько 43% автомобілів мали проблеми.

1. Land Rover Range Rover Evoque

Рейтинг надійності: 56,2%

Роки випуску: 2011-2019

Land Rover Range Rover Evoque виявився одним з найненадійніших автомобілів британського бренду. У 43% власників цієї моделі були поломки, а вартість їхнього ремонту була досить високою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти