Назвали сім явних ознак, що натякають, що машину треба терміново продавати

Експерти з автомобільної галузі визначили сім ключових ознак, які свідчать про те, що автомобіль потрібно негайно продавати.

1. Присутність іржі – коли на порогах, арках, краю багажника тощо з’являються багато місць з іржавінням, а не просто корозією, яка виникла після пошкодження.

2. Часті ремонти – якщо ви постійно змушені відвідувати автосервіс і ремонт став постійною складовою вашого життя, можливо, найкраще продати автомобіль і придбати новий.

3. Значний зріст витрат на паливо і масло – це поганий сигнал, що свідчить про необхідність дорогого ремонту автомобіля.

4. Недостатній розмір для всієї родини – іноді змінити автомобіль необхідно не тільки через технічний стан, але й у зв’язку зі змінами у вашому особистому житті, наприклад, збільшенням родини або новою роботою.

5. Відсутність задоволення від автомобіля – їзда на автомобілі має приносити задоволення. Якщо ви відчуваєте незадоволення від поточного автомобіля і він вам не приносить радості, то це може бути чудова нагода для придбання чогось нового.

6. Наближення кінця гарантійного терміну – якщо ви придбали новий автомобіль, а гарантійний термін скоро закінчується, може бути час задуматися про продаж.

7. Витрати на утримання автомобіля перевищують витрати на таксі або каршеринг – важливо обчислити економічну доцільність володіння власним автомобілем. Якщо ви часто користуєтесь громадським транспортом або таксі, наприклад, через роботу віддалено, то, можливо, вам зовсім не потрібен автомобіль.

Враховуючи ці ознаки, які були висвітлені експертами, ви зможете визначити, коли настав час продати своє авто, уникнути подальших проблем та розчарувань.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти