Водіям розповіли, як повернути фарам блиск своїми руками

З часом автомобільні фари тьмяніють і зовнішній вид автомобіля стає не таким гарним, крім того, погіршується яеість світла в темний час доби. “Твоя МАШИНА” знайшла інструкцію, як повернути блиск фарам своїми руками.

Щоб відновити блиск фар своїми руками, ви можете виконати наступні кроки:

Очистіть фари: Використовуйте автомобільний шампунь та воду для видалення бруду та пилу з поверхні фар. Не застосовуйте абразивні чи грубі матеріали, щоб уникнути подряпин.

Застосуйте полірувальний засіб: Використовуйте спеціальний полірувальний засіб для фар або абразивну пасту для полірування, яку можна знайти в автомагазинах. Нанесіть невелику кількість полірувального засобу на м’яку ганчірку або полірувальний аплікатор і обережно працюйте ним по всій поверхні фар.

Поліруйте фари: Роблячи кругові рухи, обережно поліруйте фари, застосовуючи невеликий тиск. Продовжуйте полірування, доки не побачите, що блиск фар починає повертатися.

Видаліть залишки полірувального засобу: Після полірування протріть фари м’якою і чистою мікрофібровою серветкою, щоб видалити залишки полірувального засобу.

Застосуйте захисний засіб: Щоб зберегти блиск фар, можна нанести захисний засіб на поверхню. Це допоможе запобігти швидкому втраті яскравості та захистити фари від погодних умов і ультрафіолетового випромінювання.

Важливо пам’ятати, що регулярний догляд за фарами допоможе тривалий час зберігати їх блискучими. Якщо ви не впевнені у своїх навичках або у рівні пошкодження фар, рекомендується звернутися до професіоналів або автосервісу для отримання кваліфікованої допомоги.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти