Українцям показали новий «Запорожець»: як виглядає сучасний «горбатий»

Українські художники і митці використовують легендарний автомобіль “Запорожець” як базу для своїх творчих та інноваційних експериментів. Цей класичний ЗАЗ, хоч і вже застарілий, легко піддається модифікаціям, що робить його цікавим для різноманітних технічних творчих задумів, інформує “Твоя МАШИНА”.

“Запорізький автомобілебудівний завод” (ЗАЗ) є єдиним підприємством в Україні, що займається повним циклом виробництва легкових автомобілів. На заводі проводяться різноманітні роботи, такі як зварювання, фарбування, штампування та збірка автомобілів. Якби ЗАЗ продовжував випускати класичну модель “Запорожець”, цікаво уявити, як цей автомобіль міг би виглядати у сучасному вигляді.

Творчі дизайнери, які не могли пройти повз “Запорожець” байдуже, вирішили вразити та створили модель прототипу з горбами. За словами одного з дизайнерів, цей автомобіль міг би бути гібридним, оснащеним електромотором потужністю від 41 до 76 кінських сил та запасом ходу до 302 кілометрів.

Це вражаюче зображення настільки сподобалося прихильникам “Запорожця”, що вони почали мріяти про те, що можуть побачити подібний автомобіль на дорозі в майбутньому.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти