Українцям показали модернізовану “Таврію”: як виглядає старенький ЗАЗ-1102 після тюнінгу

Майстри з України знову здивували інтернет своїм унікальним автомобілем. Цього разу новина прийшла з Полтавщини, де взяли на тюнінг стару “Таврію” і перетворили її на спортивний пікап.

Фото: ПАО Завод “ВЕПР”

У місті Кременчук, на заводі “ВЕПР” вдосконалили застарілий ЗАЗ-1102. Частину кузова “Таврії” видалили, що дозволило зменшити вагу автомобіля і надати йому більшу маневреність.

Фото: ПАО Завод “ВЕПР”

Всю внутрішню начинку та механізми з передньої частини “Таврії” замінили на сучасніші та потужніші компоненти. Також вдосконалили силовий каркас, точки з’єднання з новою підвіскою та двигуном. Кузов автомобіля був оновлений з використанням міцної високоякісної сталі.

Фото: ПАО Завод “ВЕПР”

Силовий агрегат був замінений на 1,6-літровий мотор з ВАЗ-21114. Передовий двигун отримав приблизно 140 кінських сил потужності, а також дискові гальма на задніх колесах.

Фото: ПАО Завод “ВЕПР”

Майстри вирішили, що підвіска оригінальної моделі не є достатньо надійною, тому її було замінено на міцнішу з ВАЗ-2110. Автомобіль також отримав додаткові розміри: колія збільшилась на +96 мм спереду та +74 мм ззаду, а відстань від землі (кліренс) збільшилась на 25 мм.

Фото: ПАО Завод “ВЕПР”

Покращена підвіска значно підвищила надійність автомобіля.

Джерело wheel-news.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти