На яких автомобілях їздять відомі українські футболісти

Українські футбольні зірки, такі як Андрій Шевченко та Сергій Ребров, не жаліють грошей на придбання розкішних автомобілів, щоб підтвердити свій статус.

Професійний футбол надає спортсменам багато привілеїв. Крім визнання та соціального статусу, футболісти заробляють непогані гроші, що дозволяє їм купувати дорогі автомобілі. Особливо це стосується тих, хто грає за кордоном, зокрема в європейських клубах.

Сайт Pro Гроші ділиться інформацією про те, які бренди та моделі автомобілів віддають перевагу найвідоміші українські футбольні зірки.

Андрій Шевченко, легенда українського футболу, завжди проявляв слабкість до автомобілів. У минулому він мав Mercedes-Benz, Range Rover і Jeep Grand Cherokee. В даний час Шевченко може похвалитися Porsche Panamera Turbo, яка коштує понад 200 000 доларів. Цікаво, що він також замовив номерний знак, який відповідає його історичному номеру на полі – 0700.

Сергій Ребров, ще одна видатна постать українського футболу, широко відомий не тільки в Україні. Він активно допомагає військовим, забезпечуючи їх автомобілями. Сам же Ребров володіє Aston Martin DB9 з потужним 6-літровим двигуном. Ця модель, яка вийшла з виробництва у 2016 році, має різні цінові пропозиції, починаючи від 40 000 доларів і досягаючи близько 300 000 доларів для новіших версій.

Андрій Пятов, голкіпер “Шахтаря”, раніше мав розкішний автомобіль – Audi Q7, але його викрали в Києві. Зараз футболіст користується реактивним Nissan GT-R, який коштує від 120 000 доларів і може бути ще дорожчим залежно від комплектації.

Андрій Ярмоленко володіє Maserati Quattroporte Sport GT S. Він визнав, що жалкує про покупку цієї машини, оскільки вона виявилась нерентабельною та не практичною, особливо з дітьми. Вартість автомобіля становить 232 000 доларів.

Євген Коноплянка вибрав модель Mercedes-Benz GL63, яка має потужний 5,5-літровий двигун і може комфортно розмістити до семи осіб. Ціна цього автомобіля становить приблизно 130 000 доларів.

Олег Гусєв, легенда київського “Динамо”, довгий час використовував автомобіль Mitsubishi Outlander. Це надійний та практичний автомобіль, хоча не відноситься до представників люксового класу. Ціна для цієї моделі становить в середньому 30 000 доларів, проте новіші версії можуть бути дорожчими.

Ярослав Ракіцький володіє універсальною моделлю – Porsche Cayenne. Він розповідав, що цей автомобіль був бажанням його матері, яка обіцяла придбати йому Porsche, коли він стане відомим футболістом. Ціна цього автомобіля починається від 70 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти