Назвали найпроблемніші кросовери: краще їх обходити стороною

Журнал “WhatCar” опублікував список кросоверів з пробігом, які краще уникати через значну кількість технічних проблем.

Цей рейтинг був складений на основі опитування власників цих автомобілів, охоплюючи їхній досвід експлуатації протягом останніх двох років. До списку потрапили такі моделі:

Range Rover Evoque (2011-2019)

Рейтинг надійності цієї моделі складає 56,2%. Кросовер має багато технічних проблем, серед яких найчастіше згадуються проблеми з кузовом та електрикою. Також зазначаються проблеми з кондиціонером, АКБ, вихлопною системою та трансмісією.

Nissan Qashqai з бензиновим двигуном (2014-2021)

Рейтинг надійності цієї моделі складає 64,4%. Власникам цих автомобілів найбільше турботи створюють акумулятори, двигуни та різні електричні системи, зокрема кондиціонер.

Dacia Duster (2013-2018)

Рейтинг надійності цієї моделі складає 68,2%. Власники Dacia Duster у Великобританії мають різні проблеми, такі як проблеми з кузовом, гальмами, двигуном, електричною системою, АКБ, внутрішнім оздобленням, вихлопною системою та підвіскою.

Nissan Qashqai з дизельним двигуном (2007–2013)

Рейтинг надійності цієї моделі дорівнює 68,3%. Хоча дизельна версія Qashqai виявилася надійнішою за бензинову, але незначно. Власники вказують на проблеми з лакофарбовим покриттям, гальмівною системою, двигуном, паливною системою, підвіскою, трансмісією та кермовим управлінням.

BMW X1 (2009–2015)

Рейтинг надійності цієї моделі складає 68,6%. За даними експертів, 29% власників заявили, що 24% всіх проблем пов’язані з підвіскою, а 12% припадають на несправності, пов’язані з силовим агрегатом даної моделі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти