Назвали топ-5 дешевих вживаних хетчбеків для міста

Багато водіїв вважають, що пересуватися містом зручніше на компактному авто. На це є декілька причин, легше знайти місце для парковки, більша маневреність, економія споживання палива. В виданні “Твоя МАШИНА” склали список з п’яти дешевих вживаних хетчбеків, які можуть бути практичними для міської їзди:

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo є популярним хетчбеком з невеликим споживанням палива і надійною репутацією. Він пропонує комфортне керування та розумну ціну.

Ford Fiesta

Ford Fiesta – ще один варіант, який варто розглянути. Він володіє стильним дизайном, хорошою маневреністю та економічним двигуном.

Hyundai i20

Hyundai i20 – це надійний хетчбек, який пропонує добре збалансовану комбінацію комфорту, якості і функціональності. Він також має сучасний дизайн і ефективну систему енергозбереження.

Renault Clio

Renault Clio – компактний хетчбек з високою маневреністю та економічними двигунами. Він має просторий салон і досить широкий спектр додаткових опцій.

Kia Rio

Kia Rio – ще один хетчбек, який варто врахувати. Він пропонує гармонійну комбінацію якості, економічності та комфорту за доступною ціною.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти