Топ-3 надійні рамні позашляховики, які оснащені моторами-мільйонниками

Позашляховики подобаються майже кожному. На жаль, небагато повнопривідних “монстрів” можуть похвалитися надійністю. Існує лише кілька моделей, які здатні встановити неперевершені рекорди.

Dodge Durango

Цей середньорозмірний спортивний позашляховик випускають з 1998 року. Модель пройшла три покоління і має багато спільного з Dodge Dakota та Dodge Ram. Серед них, особливо виділяється друге покоління, яке вироблялося з 2003 до 2009 року. Автомобіль відзначається агресивним зовнішнім виглядом і високою надійністю. Він оснащений потужним 5.7-літровим Hemi V8 двигуном з 335 кінськими силами, який з правильним доглядом може пройти 1 мільйон кілометрів. Двигун працює в парі з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а також має повний привід, знижувальну передачу та блокування. Окрім того, варто відзначити просторий салон цієї моделі.

Toyota Land Cruiser 80

“Вісімдесятий” Land Cruiser продовжує бути одним з найнадійніших автомобілів у світі. Його історія почалася в 1990 році, а виробляли його аж до 1997 року. 80-й Land Cruiser виділявся не тільки непоганим оснащенням, але й сильним та сучасним дизайном. Він комплектувався 4.2-літровим атмосферним двигуном з 202 кінськими силами. Навіть сьогодні, вживані автомобілі Land Cruiser 80 є досить цінними на ринку, незважаючи на їх вік.

Toyota Land Cruiser 100

Toyota Land Cruiser 100 заслужила любов і визнання в усьому світі. Ця культова модель була випущена з 1998 по 2007 рік і пройшла два рестайлінги. Вже з самого початку “сотка” вироблялася з таким успіхом, що на неї чекали черги покупців. Незважаючи на свою “старість” сьогодні, Land Cruiser 100 заслуговує великої уваги завдяки своєму 4.2-літровому 1HD-FTE двигуну з 202 кінськими силами. Цей двигун відомий своєю надійністю. Модель також славиться високим рівнем оснащення і просторим салоном/багажником.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти