Ці засоби мають бути в кожному авто: допоможуть позбутися неприємного запаху

Запах тютюнового диму, який часто переслідує курців за кермом, може бути досить важко вивести з салону автомобіля. Звідси й пошук простих та економічних способів, які допоможуть позбутися цього запаху, про які повідомляється у статті на “Апостроф”.

Один із таких способів – використання харчової соди. Просто розмістіть блюдце з гідрокарбонатом натрію на сидінні автомобіля і залиште його там протягом кількох годин. Хімічна сполука поступово поглине всі неприємні запахи.

Активоване вугілля має схожі властивості. Для використання цього методу достатньо розмелити кілька таблеток активованого вугілля до стану порошку та залишити його в автомобілі. Однак, слід враховувати, що ефект буде помітний лише після доби.

Кава, хоч і не вбирає запахи, але здатна приховати їх своїм ароматом – це підтверджено продавцями парфумерії. Блюдце зі свіжомеленою натуральною кавою може слугувати потужним ароматизатором, хоч і з обмеженим терміном дії.

Таким чином, ці прості та доступні способи можуть допомогти водіям-курцям позбутися запаху тютюну в салоні свого автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти