На Tesla Model S встановили дизельний двигун: що з цього вийшло

Власник YouTube-каналу Warped Perception, Метт Мікка, створив особливу модифікацію Tesla Model S, яка працює на дизельному двигуні та має значно більший запас ходу. Цей дизельний двигун встановлений в багажнику і використовується як додаткове джерело заряду для батареї автомобіля. За словами власника, покращена Tesla Model S здатна проїхати понад 1500 км, в порівнянні з базовою версією, яка має запас ходу близько 650 км. Витрата енергії гібридної моделі становить 51 ват-годин на милю (1,6 км), що в теорії дозволяє автомобілю проїхати без підзарядки до 2575 км.

Метт Мікка побудував концептуальну гібридну Tesla Model S минулого року і вже протягом зйомок відео проїхав на ній майже 4350 км. В новому відеоролику він демонструє повністю перероблену прототипну модель, яку називає майже ідеальною. Єдиним недоліком є шум дизельного двигуна, який він власноруч зібрав. Крім того, блогер зазначив, що система часто перегрівається.

Наразі Метт Мікка завершує роботу над третьою версією гібридної Tesla та планує провести ще один тривалий випробувальний заїзд.

Джерело autogeek.com.uа
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти