Водіям розповіли, як позбутися неприємного запаху з кондиціонера в салоні авто

Існує кілька способів усунути неприємний запах, наприклад, бензину чи сигарет, з салону автомобіля. Головна причина цього запаху – аромат кондиціонера авто, який поширюється по всьому салону.

“Апостроф” пропонує чотири способи вирішення цієї проблеми.

1. Газовий антисептик: Включають циркуляцію повітря в автомобілі, знаходять отвори забору повітря та активують балон з антисептичним газом. Після цього автомобіль закривають на десять хвилин і провітрюють. Однак, цей метод може тимчасово усунути запах, але він може повернутися.

2. Пінний антисептик: Салонний фільтр знімають і використовують спеціальну піну для обробки вентиляційних отворів та кондиціонера. Потім прогрівають систему охолодження автомобіля, щоб піна розповсюдилася. Цей метод не є 100% ефективним, але може усунути запахи.

3. Рідинний антисептик: Використовують спеціальний антисептичний розчин для обробки каналів повітроводу та системи кондиціювання в автомобілі. Цей метод бореться зі шкідливими бактеріями і мікробами, захищаючи елементи системи.

4. Промивання елементів кондиціонера: Ручне промивання шляхом повного розбирання і чищення в автосалоні. Цей метод є найбільш ефективним, але варто звернутися до професіоналів, які виконають цю процедуру і здійснять дезінфекцію.

Використання цих способів допоможе усунути неприємний запах і покращити атмосферу в салоні автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти