Назвали найкращі та найгірші кольори автомобілів для перепродажу

Деякі кольори кузова можуть суттєво впливати на вартість автомобіля на ринку вторинного продажу. Наприклад, автомобілі з золотим кольором в середньому продаються на 25,9% дешевше від їхньої початкової ціни.

Експерти визначили найкращі та найгірші кольори кузова для автомобілів, які втрачають або зберігають вартість при повторному продажу. Згідно з дослідженням, вживані автомобілі втрачають в середньому 22,5% своєї вартості протягом трьох років. Ці дані були опубліковані на веб-сайті iSeeCars.

Дослідження показало, що автомобілі з певними кольорами кузова продаються швидше та за вищою ціною на ринку вторинного продажу. В той же час існують кольори, які призводять до зниження вартості.

За словами експертів, автомобілі з жовтим кольором кузова втрачають лише 13,5% своєї вартості. Золоті автомобілі, з іншого боку, продаються на 25,9% дешевше в порівнянні з початковою ціною.

Оцінка знецінення автомобілів різних кольорів на ринку вторинного продажу:

– Жовті автомобілі – 13,5%.

– Бежеві автомобілі – 17,8%.

– Помаранчеві автомобілі – 18,4%.

– Зелені автомобілі – 19,2%.

– Червоні автомобілі – 20,6%.

– Білі автомобілі – 21,9%.

– Сині автомобілі – 22,0%.

– Сірі автомобілі – 22,5%.

– Фіолетові автомобілі – 22,7%.

– Сріблясті автомобілі – 23,2%.

– Чорні автомобілі – 23,9%.

– Коричневі автомобілі – 24,0%.

– Золоті автомобілі – 25,9%.

У сегменті пікапів найвигіднішим кольором є бежевий, а серед седанів – коричневий. Серед мінівенів автомобілі зеленого кольору продаються за найвищими цінами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти