Назвали помилки, яких припускаються під час продажу авто і втрачають гроші

Щоб уникнути продажу вживаного автомобіля за заниженою ціною, необхідно ставитися до процесу серйозно. Важливо правильно оцінити вартість авто і не піддаватися на пропозицію першого кращого покупця.

Згідно з інформацією, наведеною в РБК-Україна, першим кроком є проведення оцінки вартості автомобіля. Для цього варто ознайомитися з цінами на аналогічні автомобілі (з урахуванням року випуску, пробігу, стану) на сайтах продажу авто. Важливо врахувати, що ціна може залежати від терміновості продажу. Крім того, рекомендується звернутися до приватних дилерів, які займаються індивідуальними продажами автомобілів.

Необхідно також врахувати можливі знижки, які потенційний покупець може запитати при обговоренні ціни продажу автомобіля.

У процесі продажу авто не варто виконувати капітальний ремонт, крім косметичного. Бажано заздалегідь оцінити вартість ремонтних робіт і зазначити проблеми автомобіля у оголошенні про продаж.

Важливо не згоджуватися на першу пропозицію, якщо вона не задовольняє вас. Не варто проводити перемовини під тиском.

Перед зустріччю з потенційним покупцем авто, рекомендується перевірити його детальніше. Необхідно уникати демонстрації автомобіля незнайомій особі на чужій території. Також розумно брати з собою родичів або знайомих під час огляду автомобіля.

Для забезпечення безпеки під час продажу авто корисно освіжити в пам’яті найпоширеніші шахрайські схеми, що пов’язані з покупкою автомобіля. Це допоможе вчасно розпізнати можливу шахрайську дію на початкових етапах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти