Назвали найпроблемніші великі кросовери з пробігом

Британське видання Whatcar.com спільно зі страховою компанією MotorEasy підготувало список автомобілів з найбільшою кількістю проблем на вторинному ринку. Це дослідження було здійснене шляхом опитування 25 тисяч власників цих автомобілів.

Всі учасники опитування були запрошені поділитися своїм досвідом стосовно всіх проблем, з якими вони зіткнулися під час дворічної експлуатації своїх автомобілів. На основі отриманих даних експерти склали рейтинг автомобілів, які найчастіше мають поломки. Автомобілі були поділені на категорії для більшої зручності. Зосередимось на найпроблемніших великих кросоверах з пробігом.

Перше місце в рейтингу найпроблемніших великих кросоверів займає Land Rover Discovery Sport (2014-присутній час). 44% власників цього автомобіля відзначили проблеми. Більшість випадків візитів до сервісних центрів були пов’язані з поломками двигуна, а також неполадками у системі керування та вихлопної системі. Для 34% автовласників ремонт був здійснений безкоштовно, але в окремих випадках витрати на ремонт сягали 1500 фунтів стерлінгів.

Також до списку найпроблемніших великих кросоверів увійшли Nissan X-Trail (2014-2021) і Ford Kuga (2008–2013).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти