Українцям розповіли, де можна заправити автомобіль якісним пальним

Кожен водій стикався з ситуацією, коли запланований час маршруту змінювався, тому, що через великі черги на АЗК можна було провести там понад годину. Спочатку в черзі за пальним, а потім за їжею. “Твоя МАШИНА” відправилась в довгу подорож майже через всю Україну на автомобілі й вирішила знайти АЗК, де можна буде заправити машину якісним пальним та заправити себе смачною їжею та напоями при цьому не витративши на це багато часу. І мені здається, я знайшла заправку, де ці речі чудово поєднуються.

Коли я побачила білборд, що на АЗК UPG на мене чекає морозиво, я вже не могла думати ні про що інше і заїхала на найближчу станцію.

Заправка вразила мене своїм масштабом. Завдяки великій кількості колонок, не було довгої черги, в якій ти втрачаєш дорогоцінний час під час довгої подорожі.

Я вже неодноразово чула відгуки, що на АЗК UPG якісний європейський бензин, тому я вирішила заправити свою ластівку до повного бензином upg95. Заправник був біля колонки, тому я дуже швидко опинилася всередині й зробила замовлення.

Варто зазначити, що приміщення також дуже просторе і працює декілька кас, тому стояти в черзі мені не довелося.

Оператор запропонувала мені отримати карту та стати учасником бонусної програми UPGgood. Я люблю коли можна збирати бонуси й потім їх використовувати на наступні заправки або покупки, тому з радістю погодилась. Не встигла я сходити до вбиральні, де до речі, мене вразила чистота та сучасність, як мій автомобіль вже був заправлений.

Прийшов час порадувати себе якимись смаколиками, тому я залишила авто на парковці й пішла обирати, щоб такого з’їсти. Асортимент VIVO café вражає різноманітністю, але для мене то вже традиція на заправках їсти хот-доги та пити чай.

Поки мій хот-дог готувався я пішла робити собі чай, знову ж таки, автомат не один, тому я нікого не чекала, а одразу ж зробила собі напій.

До того часу мій хот-дог був вже готовий, я попросила зробити булочку більш зажареною і мені сподобалось, що моє прохання було враховано, бо на жаль в інших мережах це відбувається не завжди.

Зручно влаштувавшись за столиком кафе я мала змогу трохи розслабитись та відпочити від дороги. А хот-дог виявився дуже смачним, я такого давно не куштувала.

І може вже б можна було і їхати, але я ж ще морозиво не спробувала, яке дуже влучно привернуло мою увагу на трасі.

До речі, готується воно виключно з натуральних інгредієнтів на сучасному професійному обладнанні. Я обрала Ice DRIFT – класичне ванільне морозиво у хрумкому вафельному стаканчику-ріжку. Коли я взяла його в руки та спробувала, я на мить відчула себе радісною та щасливою дитиною.

Заправившись, відпочивши й смачно поївши, я поїхала далі. До зупинки на АЗК UPG я вже проїхала понад 500 кілометрів і попереду мене ще чекала така ж відстань. Але після відвідування станції я відчула заряд бадьорості, бо мені не довелося стояти в довгих чергах, персонал дуже привітний, а їжа смачна, тому я знаю, на яких АЗК я буду заправлятись в майбутньому.

Адже це чудово, коли на одній заправці якість пального, обслуговування та їжі на дуже високому рівні.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти