Топ-5 автомобільних дизельних двигунів, які розчарували своїх власників

Розчарування власників автомобілів може виникнути з різних причин, включаючи низьку надійність, проблеми з обслуговуванням або якість виготовлення дизельних двигунів. “Твоя МАШИНА” склала топ-5 автомобільних дизельних двигунів, про які деякі власники висловлювали розчарування.

Volkswagen 2.0 TDI (EA189)

Цей двигун був об’єктом скандалу “Dieselgate” із фальшивими даними щодо викидів. Скандальний випадок спричинив проблеми з надійністю та ефективністю двигуна.

Fiat 1.3 Multijet

Даний двигун зустрічається в деяких малолітражних моделях Fiat та інших автовиробників. Власники скаржаться на часті поломки та високі витрати обслуговування.

BMW N47

Цей дизельний двигун зустрічається в деяких моделях BMW. Власники жаліються на проблеми з ланцюгом приводу газорозподілу, які можуть викликати серйозні поломки.

Renault 1.5 dCi

Даний двигун використовується у багатьох моделях Renault, Nissan та Dacia. Власники скаржаться на проблеми з електронікою, турбінами та системою вприску пального.

Ford 1.6 TDCi

Цей двигун був використаний у деяких моделях Ford, таких як Focus та Fiesta. Власники повідомляють про проблеми з дизельним фільтром та системою вприску пального.

Варто зазначити, що дизельні двигуни можуть бути надійними, якщо їх належним чином обслуговувати та використовувати як призначено. Однак, під час вибору автомобіля, особливо б/у, варто докладно дослідити інформацію про конкретну модель та її двигун, щоб уникнути розчарування у майбутньому.

Джерело Твоя МАШИНА
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти