Названо три популярні серед українців моделі авто, які найчастіше ламаються

Популярні автобренди захоплюють українців, як правило, цілою низкою своїх переваг. Водночас європейські експерти зазначають, що за відомою маркою може ховатися безліч неприємних моментів, які вийдуть водіям боком через якийсь час після покупки авто.

Оглядачі британського журналу WhatCar? провели власне дослідження найбільш популярних моделей авто, щоб виявити серед них найпроблемніші машини, які ламаються частіше за інших і завдають своїм власникам великих турбот з постійним ремонтом. Серед них виділяються три моделі, які є популярними і в Україні.

Audi A3

Автори дослідження стверджують, що більше половини власників цього авто звертаються до сервісних центрів через рік після покупки. Кожен третій скаржиться на проблеми у роботі систем навігації, ще стільки ж незадоволені роботою електроустаткування. Європейці також критикують зчеплення та коробку передач, які часто виходять з ладу.

Mercedes-Benz A-Class

Майже кожен другий покупець нарікає на ГРМ автомобіля та “баги” електронного блоку управління. Така ж кількість незадоволених системою кондиціонування та електроживлення, що постійно ламається.

Skoda Octavia

Половина власників з’являється до сервісу протягом перших півтора року після покупки. У рівних ступенях водії скаржаться на проблеми з електрикою, мультимедіа та навігацією. Часто ламаються тут також коробка передач, зчеплення, маховик та гальма.

Джерело Autosota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти