Названо 5 найнадійніших авто німецького виробництва

Одними з найважливіших характеристик всіх автомобілів є надійність та довговічність. Саме цим славляться транспортні засоби, які виготовляються німецькими автомобільними компаніями. Експерти назвали п’ять моделей найнадійніших авто, виготовлених в Німеччині.

П’ятірку відкриває Volksvagen Golf. Це не лише надійний, а й безпечний автомобіль. Виробник облаштував ТЗ електронною системою курсової стійкості та декількома подушками безпеки. Також він має низку ефективних двигунів та привабливий дизайн
.
Одним із кращих за показником надійності виявився і BMW X3 . Він оснащується потужними двигунами, які забезпечують динамічний досвід водіння. В автомобілі реалізовані передові технології, які полегшують управління ним. При виготовленні BMW X3 приділяла особливу увагу якості збірки. Також авто має приємний інтер’єр.

Трійку замикає Mercedes-Benz E-Class. Машина відрізняється розкішним дизайном та високопродуктивними двигунами. Седан має на борту передові системи безпеки, які роблять їзду на ньому максимально комфортною.

Також в список попав Audi A4. Крім вишуканого дизайну, цей повнопривідний седан має високий показник продуктивності та стабільності. При його створені використовувались високоякісні матеріали та інноваційні системи.

Одним із найнадійніших німецьких автомобілів виявився Porsche 911. Спорткар ідеально підходить як для захоплюючих поїздок, так і для повсякденних подорожей. При виготовленні автомобіля використовувались високоякісні матеріали. Була приділена ретельна увага кожним деталям, завдяки чому ця ікона спортивних автомобілів успішно пройшла перевірку часом.

Джерело avtosota.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти