Названо п’ять головних правил їзди на машині у спеку

Досвідчені автомобілісти знають, що в спекотну пору року слід суттєво змінювати правила та звички при пересуванні на машині. Кожен може мати свої погляди, як зробити свої автоподорожі більш комфортними, але експерти MMR виділили п’ять головних правил, на які слід в першу чергу звернути увагу кожному.

Насамперед, слід вибирати для поїздок найкомфортніший час доби. Увечері, вранці або, якщо дозволяє графік, уночі не так спекотно. Відповідно в плані температури комфортніше.

Далі експерти радять звернути увагу на свій одяг. Знаючи, що весь день проведеш, у розпеченому салоні, краще одягти легкий вільний одяг із натуральних тканин. Не слід також забувати про сонцезахисні окуляри, які багато разів рятували водіїв від втрати керування внаслідок засліплення сонцем.

Третім, але не менш важливим правилом є підготовка авто до поїздки. Влітку водіям рекомендують більше уваги приділяти системі охолодження. Зокрема, регулярно перевіряти рівень охолоджувальної рідини.

Також потрібно звернути увагу на тиск у шинах. При тривалих мандрівках важливим аспектом є перевірка працездатності кондиціонера.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти