Як швидко прибрати скол на лобовому склі за 50 гривень

Кожен водій колись стикався з прильотом по лобовому склу під час їзди дрібного каміння та щебеню. Рано чи пізно це може призвести до утворення сколів та тріщин, які при бездіяльності розростатимуться.

Маючи навіть найменші пошкодження, потрібно змиритися з тим, що в результаті скло все ж доведеться міняти. Однак робити це через маленький скол ніхто не буде. Щоб відтягнути неприємне рішення та локалізувати проблему досвідчені водії пропонують простий та швидкий рецепт ціною лише 50 гривень. Приблизно стільки у найближчому магазині доведеться витратити на тюбик суперклею.

Перш ніж заливати засіб у тріщину або скол, потрібно заклеїти місце ушкодження зсередини скотчем, щоб клей не витік. Після цього слід продути його ззовні насосом, щоб позбавитися від дрібного сміття та залишків скла.

Потім слід акуратно нанести клей в отвір, що утворився. Робити це потрібно поступово в кілька шарів, щоб у результаті вирівняти клей із поверхнею скла. Після цього рекомендується висушити місце сколу будівельним феном та відполірувати за необхідності.

Джерело transport.in.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти