Названо топ-5 спорткарів 2023 року дешевше 30 000 доларів

Спортивні автомобілі, як правило, відрізняються своєю дорожнечею. Далеко не кожному любителю швидкості по кишені така покупка. Проте експерти порталу Road Track вважають, що швидка їзда може бути доступна і тим автолюбителям, які не можуть або не хочуть витрачати сотні тисяч доларів на спорткар.

Оглядачі американського видання підготували власний рейтинг спортивних моделей авто 2023 року, які можна купити дешевше за 30 тисяч доларів.

1. Mazda MX-5 Miata 2023

Ціна: 29 215 доларів

Mazda MX-5 Miata – це не просто найкращий автомобіль, який ви можете купити менш ніж за 30 000 доларів. Це один з найкращих автомобілів, які ви можете купити за будь-якою ціною. Поєднання невеликої ваги, простої трансмісії, задньопривідної архітектури і відкидного верху в сукупності приносять задоволення від водіння, яке рідко можна побачити в автомобілях втричі дорожче.

2. Toyota GR86 2023

Ціна: 29 495 доларів

Якщо вам недостатньо Miata, ще є Toyota GR86. З тим же переднім двигуном, задньопривідним компонуванням і стандартною механічною коробкою передач керувати автомобілем майже так само весело, але до нього додаються справжній дах, справжній багажник і два додаткові сидіння.

3. Subaru BRZ 2023

Ціна: 29 615 доларів

Subaru BRZ по суті той самий автомобіль, що і GR86, за винятком кількох невеликих косметичних змін та підвіски. Ми віддаємо перевагу, як їздить Toyota, але важко помітити незначні відмінності, якщо ви не їдете на обох машинах спина до спини. Яку б машину ви не вибрали, на вас чекає гарне проведення часу.

4. Chevrolet Camaro 2023

Ціна: 27 795 доларів

Chevy Camaro йде з ринку після випуску 2024 модельного року, але поки він залишається найдешевшим американським поні-каром у продажу, а чотирициліндровий двигун потужністю 275 к.с. коштує трохи менше ніж 30 000 доларів. Можливо, ви не отримаєте V-8, але отримаєте купе з елегантним зовнішнім виглядом та чудовим шасі.

5. Honda Civic Si 2023

Ціна: 29 895 доларів

Honda Civic – наш улюблений доступний чотиридверний автомобіль, що надійшов у продаж прямо зараз. Вибираєте ви недорогий Si або хардкорний Type R, ви отримаєте прекрасний інтер’єр, що перевершує свій сегмент, куленепробивну трансмісію з турбонаддувом і один з кращих важелів перемикання передач у світі.

Джерело Road And Track
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти