Може влетіти в копієчку: названі найгірші та найкращі дні для покупки автомобіля

Автомобіль — дорога купівля, у зв’язку з чим, експерти рекомендують підходити до неї дуже відповідально. Виявилося, що має значення навіть день, коли ви прийшли за новим авто.

Професійні дилери стверджують, що найкраще відвідувати автосалон на початку тижня – у понеділок чи вівторок. У ці дні завантаженість мінімальна через те, що покупці здебільшого на роботі. Вільних продавців достатньо, що дозволяє сподіватися на отримання грамотної консультації та якісного обслуговування.

Найгіршим днем для покупки авто експерти назвали суботу. Це найзавантаженіший день. У зв’язку з цим є високий ризик придбати не те, що вам потрібно. Також є ймовірність, що втомлені та завантажені роботою дилери оформлять вам покупку поспіхом, припустившись важливої помилки, яку доведеться виправляти ще дуже довго.

Якщо говорити про період, експерти називають найгіршим для покупки початок календарного місяця. Тоді продавці вже виконали план та мають найменшу мотивацію якісно вас обслужити. При цьому вже до кінця місяця ситуація кардинально інша. Тоді ж найчастіше з’являються і знижки через бажання дилерів укластися в план.

Таким чином, найкраще купувати авто із салону наприкінці календарного місяця, кварталу чи року у понеділок чи у вівторок.

Джерело GO
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти