Найгірші вживані Toyota: 5 моделей, від яких потрібно триматися подалі

В Україні, як і у всьому світі, марка автомобілів Toyota користується величезною популярністю. У тому числі завдяки своїй високій надійності. Проте експерти попереджають, що бренд не завжди дорівнює якості. Є автомобілі, які псують репутацію компанії.

Аналітики порталу «SlashGear» вивчили відгуки власників багатьох моделей Toyota і виділили п’ять найгірших авто, від яких потрібно триматися подалі.

Corolla (2009)

Сама модель Corolla вважається однією з найнадійніших, проте варіант 2009 року зібрав у собі безліч недоліків. Ключовим із них була проблема 4-циліндрового двигуна, у якого виявили величезні недоліки з підвищеною витратою мастила. Також у цього покоління часто ламаються водяні насоси, що загрожує поломці двигуна. Окремо можна згадати низку кампаній з відкликання авто через «залипання» педалі газу та пожежонебезпечну систему склопідйомників.

RAV4 (2019)

Як і в попередньому випадку, цілком вдала модель в одному поколінні зібрала ряд недоліків. Власники скаржаться, що авто сильно розгойдується під час їзди. Причому проблема виникає не відразу, а в середньому через 5 тисяч кілометрів пробігу. Ще одним недоліком називають погану герметичність даху, через яку з’являється протікання.

Camry (2007)

Після 150 тисяч кілометрів пробігу легендарний седан починає витрачати мастило у величезних обсягах. Також спостерігаються скарги на аномальний дратівливий стукіт двигуна.

Avalon (2012-2015)

Ключова проблема пов’язана зі збоями системи запобігання зіткненням PCS, що плутає дрібні предмети на дорозі з загрозою. Автомобіль примусово зупинявся без потреби. Часто це призводило до ДТП.

Названі вживані кросовери, що найбільше ламаються: які моделі не можна купувати

Sienna (2007)

Найчастіше водії скаржаться на проблеми з трансмісією у вживаних авто цієї моделі.

Джерело SlashGear
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти