Надійний кросовер за 300 тисяч: топ-5 найкращих бюджетних моделей

Сегмент кросоверів та позашляховиків набирає популярності в Україні. При цьому українці хочуть одержати за оптимальну ціну надійний автомобіль.

Експерти AUTO.RIA підготували власний топ уживаних моделей, які можуть зацікавити автолюбителів. При цьому в рейтингу враховувалися побажання доступності від покупців, тому включено лише кросовери в діапазоні від 9 до 11 тисяч доларів.

Nissan Qashqai: Емблема надійності

У продажу зараз є 330 одиниць Nissan Qashqai. Моделі випуску 2008-2012 років можуть похвалитися гарною надійністю та пристойним дизайном.

Hyundai Santa Fe 2008

Наразі продається близько 320 машин такої моделі випуску 2006-2008 років. Експерти називають цей кросовер бездоганним балансом між розкішшю та економічністю.

Volkswagen Touareg

На даний момент на сайті представлено 170 оголошень про продаж моделі. Інтер’єр та екстер’єр німця можна назвати розкішним, а враження від їзди дорогою та бездоріжжям однаково чудовими.

Mitsubishi Outlander

Лаконічна характеристика кросовера поєднується двома словами — універсальність і надійність. Зараз на сайті продається близько 170 одиниць Mitsubishi Outlander 2007-2010 років випуску.

Mazda CX-7

Цей кросовер поєднує в собі стиль та енергійне водіння. Бажаючим отримати і те, й інше слід поквапитися, адже на даний момент є всього 140 одиниць моделі 2008-2011 років випуску.

Джерело Avtosota
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти