Для міста краще не знайти: 9 малолітражок, які варто купити у 2023 році

Хетчбеки А-класу не такі розпіарені, як кросовери, але вони також заслуговують на увагу. Особливо якщо йдеться про поїздки в міських умовах.

Експерти MMR вивчили пропозиції на ринку та підібрали 9 найкращих малолітражок, які сміливо можна купувати для їзди містом у 2023 році.

Dacia Spring

Хіт румунського автомобілебудування на даний момент є найбільш доступним європейським електромобілем. У межах міста його заряду вистачить на 305 км. Салон досить просторий для чотирьох осіб, а багажне відділення має об’єм 270 літрів.

Hyundai i10

Цю модель хвалять за легке кермо, крихітний радіус розвороту, компактні розміри, якість збірки та хорошу практичність.

Kia Picanto

Їм легко керувати, він просторий та якісно зібраний. 1,0-літровий двигун на 66 л. забезпечує комфортну їзду в межах міста.

Volkswagen Up

Компактний німець дуже зручний в управлінні, що робить його одним з кращих сітікарів. Як силова установка тут 1,0-літровий трициліндровий двигун потужністю 64 к. с., чого цілком вистачає у міських умовах

FIAT 500

Електрокар на великій батареї може проїхати без заряду 320 км. між зарядками. Доступна також опція швидкого заряджання, що дозволяє заповнити ємність батареї з 10 до 80 відсотків всього за 35 хвилин.

FIAT Panda 4х4

Легкий, маневрений, швидкий, повнопривідний. 0.9-літрового двигуна на 85 к. с. цілком вистачає для поїздок як містом, і поза ним.

Toyota Aygo

Нову генерацію хвалять за кращу оглядовість та просторість. Автомобілісти відзначають збільшення обсягу багажника.

Suzuki Ignis

Суміш кросовера та сітікара робить з автомобіля універсальну модель для різних завдань. У той же час компактність дозволяє мати у своєму розпорядженні маневрене авто.

MINI Electric

Електрокар із запасом ходу за 230 км цілком підходить для міських поїздок. При цьому швидка зарядка дозволяє поповнювати запас заряду з 10 до 80 відсотків лише за 30 хвилин.

Джерело MMR
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти